Fira 2 år med Guts och vinn 50 000 kr

Guts 2 år!

Hipp hipp hurra hurra! Guts fyller två år och de firas självklart med en rejäl fest där du har chansen att vinna 50,000 kronor i deras insättningslotteri. Inte nog med det så ska det delas ut tusentals av frisnurrar och goodybags.

Fira två år med Guts!

Mellan den 18 maj och 15 juni så bjuder Guts till med den roliga och spännande tävlingen, insättningslotteri. Där det kommer vara lottodragning varje måndag och 175 spelare kommer ha chansen att få vara med och dela på 350 000 kr! Varje måndag är det dags för utlottning för de spelarna som har en lott. Du får en lott genom att göra en insättning på minst 200 kronor, sätter du in 200 kronor flera gånger under veckan så få du flera lotter.

I de tre första utlottningarna kommer du ha chansen att vinna riktigt schyssta kontantpriser. I den sista utlottningen som är den 15 juni så slås det på den stora trumman, där har du chansen att var den lyckliga vinnaren av 50 000 kronor!

Det tar inte slut där. Utan alla spelare som har varit med under insättningslotteriet kommer även få ta del av massor av free spins.

Behöver du en ny t-shirt, polotröja eller huvtröja? Då går du in på kampanjen och väljer fliken ”350 000 kronor insättningslotteri” där skriver du in ditt användarnamn och vilken storlek du har så kommer du få någon av tröjorna hemskickad.

Ny hos Guts?

Om du har oturen att inte vara medlem hos Guts så har du chansen att signa upp dig redan idag så du kan får vara med i insättningslotteriet. Om du gör det redan idag så kommer du även få ta del av en grym insättningsbonus som de har där du kan få ända upp till 3 000 kronor helt gratis + 100 free spins!

– Ange bonuskoden GUTSW1 för din första insättning. Det ger dig 100% i bonus upp till 1000 kronor. Till exempel, om du sätter in 500 kronor så får du totalt 1000 kronor att spela för vilket ökar din chans rejält att kunna slå rekordet. Dessutom får du 50 freespins på Starburst.

– Ange bonuskoden GUTSW2 vid din andra insättning, så får du 50% i bonus upp till 1000 kronor.

– Ange bonuskoden GUTSW3 vid din tredje insättningen och sista delen av välkomstpaketet. Där får du 50% bonus upp till 1000 kronor och så får du 50 free spins på Starburst.

Välkommen till Guts!