Betsson lottar ut 1 miljon kronor

Vinn 1 miljon kronor hos Betsson
Jordgubbar, sill, nypotatis och 1 miljon kronor på konto hade väl inte suttit fel på midsommar. Men det kan bli verklighet om du passar på att vara med i Betssons stora midsommartävling där du kan vinna 1 miljon kronor. Samtidigt som man kör den här supertävlingen kan du vara med i en daglig utlottning av 1000 kronor hela vägen fram till midsommar.

Vinn 1 miljon kronor hos Betsson

Det här kan mycket möjligt vara en av de bästa tävlingarna i sommar då du kan vinna 1 miljon kronor utan att behöva göra något större insats. Det enda som du behöver göra är att registrera ditt tävlande på kampanjsajten och dessutom ha gjort en insättning någon gång i år. Om du inte har gjort någon insättning än så behöver du inte oroa dig, för över en slant innan du anmäler dig till tävlingen så är du med i utlottningen.

Om du vill maximera dina vinstchanser så kan du också vara med i det dagliga lotteriet som Betsson anordnar fram till midsommar. Man tävlar ut 1000 kronor dagligen och det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att föra över minst 100 kronor som du använder för att spela på casino, games, skraplotter eller bingo. För varje 100 kronor som du sätter in och spelar får du en ny lott så för att maximera dina vinstchanser bör du passa på att köra några extra spel. Det är superenkelt att vara med så passa på att vara med och tävla om de här fina summorna!

  • Registrera ditt tävlande på kampanjsajten
  • Ha gjort minst 1 insättning under året
  • Utlottningen sker den 22 juni
  • Sätt in minst 100 kronor och spela för pengar så är du med i den dagliga dragningen på 1000 kronor

Insättningsbonus och free spins hos Betsson

När du blir medlem på Betsson så får du ett riktigt generöst välkomsterbjudande med både insättningsbonus och free spins. När du gör din första insättning kan du få 200 % upp till 1500 kronor tillbaka i bonus. Förutom bonusen kan du också hämta ut 50 free spins som du sen kan använda på spelet Mega Fortune Dreams och har du tur drar du kanske hem en riktigt fin vinst.

  • Välkomstbonus på 200% upp till 1500 kronor vid första insättning
  • 50 free spins på spelet Mega Fortune Dreams

TÄVLA HOS BETSSON