Bota din måndagsångest med en grym bonus!

Expekt

Nätcasinot Expekt vet att måndagar kan vara en pina. De vill hjälpa dig att få en bättre start på veckan genom att erbjuda en bonus till Gonzo’s Quest varje måndag!

Få upp till 100 kr varje måndag hos Expekt

Måndagar kan vara väldigt sega för de flesta. Jobbveckan börjar om och man har precis vant sig vid att vara ledig. Men är du medlem hos Expekt kan du se till att göra måndagen till en kanonstart på veckan. Du kan tjäna upp till 100 kr i bonus till det populära spelet Gonzo’s Quest endast genom att göra spela. Det är väldigt lätt att ta del av denna bonus. Du behöver endast aktivera bonusen på ditt konto under ”Mina Bonusar”, efter det så ska du spela 50 rundor på Gonzo’s Quest med minst 10 kr per runda. När du gjort detta så kommer du automatiskt få din bonus på 100 kr, busenkelt!

  • Spela 50 rundor på Gonzo’s Quest och få 100 kr i bonus

Välkomstbonus hos Expekt

Är du inte redan medlem hos Expekt så är det verkligen på tiden. Går du med nu så möts du av en välkomstbonus som verkligen hjälper dig komma igång med ditt spelande. Bonusen ligger på 500% upp till 500 kr på din första insättning. Detta betyder alltså att ifall du gör en insättning på 100 kr så får du 500 kr i bonus. Alltså 600 kr totalt att spela för, oslagbar start! Detta är perfekt för nya spelare, du har då tid att testa alla olika slots samt blackjackspel. För att ta del av denna bonus så behöver du bara acceptera bonuserbjudandet när du väl skapar ditt konto. När du har gjort det så behöver du bara göra din insättning på 100 kr för att ta emot din bonus.

  • 500% upp till 500 kr i bonus på din första insättning

Har du ett konto hos Expekt som inte varit aktivt sedan Juni 2013 så har du chans att utnyttja denna bonus en gång till. Detta är perfekt för alla som funderar på att börja spela igen. Ifall du är en av dessa spelare så kan vi tipsa om att Expekt har ett enormt utbud av blackjackspel!

BESÖK EXPEKT HÄR