CashBack bonus varje tisdag

ninja

Det är alltid surt att förlora en massa pengar när du spelar. Just nu erbjuder Expekt dig chansen att få tillbaka 10% av dina förluster varje tisdag!

Få 10% CashBack varje tisdag hos Expekt

Ingen gillar att förlora en massa pengar när man spelar och just därför har Expekt en kampanj som verkligen gynnar spelare som satsar mycket. Du har chansen att få en 10% CashBack varje tisdag. CashBack innebär att du får en andel av dina förluster att spela för. Detta är något som väldigt många spelare tycker om eftersom du då får en chans till att vinna med pengarna du förlorat. För att ta del av denna kampanj så måste du först göra en insättning på antingen Holmes and the Stolen Stones, Fruit Shop, Wicked Circus, Twin Spin, Mega Moolah eller Aloha! Cluster Pays. Efter du gjort insättningen så aktiverar du bara bonusen på ditt konto under ”Mina Bonusar”. Då får du 10% CashBack på allt du förlorar den dagen.

Välkomstbonus hos Expekt

Ifall du redan är registrerad hos Expekt så vet du att de har grymma kampanjer och spännande erbjudanden nästan varje dag. Ifall du inte redan är medlem så borde du bli det nu. Det första du då kommer att mötas av är en riktigt härlig välkomstbonus. Bonusen är en insättningsbonus på 500% upp till 500 kr. Det betyder alltså att ifall du gör en insättning på 100 kr så kommer du få hela 600 kr att spela för. Det är viktigt att du har aktiverat bonusen innan du gör din första insättning annars kommer du inte kunna utnyttja bonusen.

  • 500% bonus upp till 500 kr

Ifall du redan är medlem hos Expekt men inte varit aktiv på ett tag så har du även nu chansen att få utnyttja denna bonus igen. Expekt erbjuder alla deras spelare som inte varit aktiva sedan Juni 2013 möjligheten till detta. Så ifall du har ett konto hos Expekt sedan länge tillbaka så rekommenderar vi att du testar spela igen. Expekt har utvecklats enormt sedan 2013 och vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

BESÖK EXPEKT HÄR