Därför ska du använda strategier i turspel

Visste du att man faktiskt kan använda sig utav strategier när man spelar de klassiska hasardspelen? Det stämmer faktiskt. Trots att Black Jack, Roulette, Baccarat och liknande är turspel så kan man använda vissa strategier. Absolut, det är slumpen som avgör vilka kort som kommer fram, eller vilket nummer den rullande kulan stannar på. Det är inget du kan styra över.

Men du kan faktiskt styra över hur du jobbar i spelet. Vad du väljer att satsa på, hur du väljer att spela. Alla erfarna spelare vet att de inte kan styra spelets utgång, men de kan styra sina odds. Strategier är till för att skapa extra spänning, så läs på du också om hur man kan göra!

Så styr du ditt Roulettespel

Har du någonsin tänker över vad du satsar på när du spelar Roulette? Satsar du hej vilt på det du känner för eller har du en uttänkt plan för vart du lägger dina marker.

Du kommer ha lägre odds om du lägger markerna på en färg, jämna eller ojämna nummer eller ena hälften av spelnumren. Spelar du på de valen så har du nästan 50% chans att vinna. Om du alltid skulle satsa på dessa lågoddsare, så skulle du under spelets gång kunna bygga upp en vinstpott om du hela tiden spelar med samma summa och sparar överskottet.

Såhär kan du satsa i Baccarat

När det kommer till Baccarat så har du tre olika möjligheter att satsa dina pengar på. Att banken vinner, att spelaren vinner eller att det blir oavgjort. Satsar du på spelaren kommer du få högre utdelning, men satsar du på banken så är det större chans att vinna. Varför? Jo, för att huset alltid har en fördel i casinospel.