Disclaimer

Att spela Blackjack tycker vi är ett av de roligaste spelen som finns. Samtidigt är det mycket beroendeframkallande så om du känner att du har eller haft problem med ditt tidigare spelande avråder vi dig från att spela Blackjack. Mer information om spelberoende och spelproblem finns på Slutaspela.nu. Blackjackspel.se erbjuder inte något spel om pengar på vår sajt och tar inte ansvar för ditt spelande.

På Blackjackspel.se försöker vi lära ut hur man bäst spelar Blackjack, men även om man spelar enligt vår modell finns det inga garantier att man vinner, varken på lång eller kort sikt. Vi kan därför inte ta ansvar för ditt spelande och dina satsningar (inte ens om du följer våra spelscheman, strategier och råd). Oavsett hur duktig man är på Blackjack finns det alltid en slumpfaktor som ingen kan påverka. Du kan därför förlora många gånger i rad (i teorin oändligt många gånger i rad).

Det som skrivs på Blackjackspel.se är de bästa råden utifrån vår kunskap och erfarenhet. Våra råd, tips och strategier kan trots detta ändå visa sig vara felaktiga och statistiskt inkorrekta. Tänk även på att olika kasinon kan ha olika regler vilket även det påverkar våra råds riktighet.

BLACKJACKSPEL.SE LÄMNAR INTE NÅGRA SOM HELST GARANTIER FÖR ATT VÅRA RÅD ÄR DE BÄSTA I ALLA SITUATIONER ELLER ATT DU KOMMER VINNA PENGAR GENOM ATT FÖLJA VÅRA RÅD OCH STRATEGIER.

Vi kan bara göra vårt bästa för att förmedla vad vi anser vara ”best practise” när det gäller Blackjack. För ingen annan än vi vill att du ska bli en vinnare. Vi gör allt i vår makt för att minimera bankens fördel mot dig som spelare. Lycka till med ditt spelande!