Få 5% av dina förlorade pengar tillbaka för fredag!

Expekt

Det är alltid surt att förlora pengar när man spelar. Därför har Expekt bestämt sig att belöna alla krigare som fortsätter spela även när de förlorar!

Få 5% Cashback för alla förluster under fredagen

Spela hos Expekt och få en 5% Cashback bonus under fredagen! Du får alltså 5% av dina förluster tillbaka i form av en bonuspengar. Detta erbjudande gäller varje fredag. Du behöver bara aktivera erbjudandet på ditt konto under ”Mina Bonusar” och sedan börja spela på de utvalda spelen. Expekt har valt ut deras favoritspel för detta erbjudande vilka är Vikings Go Wild, Razortooth, Arcader och Seregenti Diamonds. Så spela med gott samvete på fredagen på dessa roliga spelen så får du tillbaka 5% av dina förlorade pengar, en andra chans att vinna storvinsten! Så gå med hos Expekt för dagliga erbjudanden hela veckan!

  • 5% Cashback bonus på Vikings Go Wild, Razortooth, Arcader eller Seregenti Diamonds

Välkomstbonus hos Expekt

När du går med som ny spelareh hos Expekt så får du minst sagt ett bra välkomnande. Du möts av en riktigt härlig välkomstbonus som kommer att hjälpa dig komma igång hos Expekt. Du får en insättningsbonus på 500% upp till 500 kr på din första insättning som ligger på minst 100 kr. Detta innebär att ifall du lägger in 100 kr så kommer du att få 600 kr att spela för, perfekt start! Detta ger dig en chans att testa på casinot utan att spendera mycket av dina egna pengar. Ifall du har tänkt spela Blackjack så får du väldigt mycket pengar att spela för. För att få din bonus så behöver du bara aktivera bonusen på ditt konto, efter det så är det bara att göra en insättning och ta emot dina bonuspengar.

  • Bonus på 500% upp till 500 kr på din första insättning

Expekt erbjuder även alla deras spelare som inte varit aktiva sedan Juni 2013 chansen att få utnyttja denna bonus en gång till. Alla gamla spelare borde verkligen ta vara om detta då Expekt har utvecklats enormt mycket sedan 2013. De har nu ett enormt utbud på både Blackjack spel, slotsspel samt odds.

BESÖK EXPEKT HÄR