Semestermiljonen hos LeoVegas

leovegas-1miljon

LeoVegas ställer till med en riktigt härlig tävling där det ligger galna 1 miljon kronor i prispotten. Fram till den 22 augusti gäller det att du samlar på dig så många lotter du bara kan. Den som har samlat på sig flest lotter tills dess vinner härliga 150 000 kronor. Dessutom kommer de 100 bästa spelarna belönas. Utöver det har du chansen att vinna 25 000 kronor varje vecka och andra schyssta priser! Häng med på semestermiljonen hos LeoVegas. 

Tävla med LeoVegas

LeoVegas har gjort sig kända för att alltid ställa till med riktigt härliga tävlingar där du kan vinna enormt schyssta priser. Nu är det äntligen dags för ännu en grym kampanj hos LeoVegas. Det är som vanligt superlätt att vara med. Det ända du behöver gör är att spela på Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Spinata Grande, Gonzo’s Quest eller Neon Staxx, där kommer du att få en lott för varje 10-krona som du spelar för. De hundra spelarna som lyckas samla på sig flest lotter under veckan får ta del av schyssta priser samt att den som har fått ihop flest lotter vinner 25 000 kronor. Den 24 augusti kommer alla lotter räknas ihop och den spelare som har skrapat ihop flest lotter då vinner 150 000 kronor!

Välkomstbonus hos LeoVegas

För att du ska kunna delta i denna spännande kampanj måste du vara medlem hos LeoVegas. För dig som inte är medlem är det verkligen på högtid att du blir det redan idag. Alla nya medlemar hälsas varmt välkomna med en riktigt schysst välkomstpaket där du kan få ända upp till 7 000 kronor helt gratis. Dessutom får du 20 free spins direkt vid registering utan insättningskrav samt att du får 180 extra free spins vid din första insättning.

  • 20 free spins då du har skapat ditt konto
  • Första insättningen: 200% bonus upp till €50 och 180 free spins
  • Andra insättningen: 50% bonus upp till €150
  • Tredje insättningen: 50% bonus upp till €200
  • Fjärde insättningen: 25% bonus upp till €300

Till LeoVegas