Sommarkampanj med SverigeKronan och Trustly

SverigeKronan-trustly-kampajNyBILD

Har du alltid drömt om att ha en Weber Grill stående ute på tomten? Perfekt. Då är det här tävlingen för dig. SverigeKronan tjuvstartar sommaren med att dra igång en sommarkampanj där de kommer lottas ut 10 riktigt fräscha priser varje dag ända fram till den 31 maj. 

Tävla med SverigeKronan

Sommarkampanjen med SverigeKronan och den svenska populära betalningsleverantören startar igång den 25 maj och håller på ända fram till den 31 maj. Under sju dagar kommer du ha chansen att vara med i en utlottning där det kan vinnas schyssta priser. Det är väldigt enkelt att vara med i tävlingen. Det ända du behöver gör är en insättning med Trustly på minst €10 hos SverigeKronan så får du en lott till morgondagens dragning. För att kunna maxa dina vinstchanser så sätt in minst €10 om dagen på så sätt är du med i varje dragning. Det du kan vinna varje dag är:

– 1 x Weber Spirit Classic E-310 Gasolgrill (värde 5000 kr)

– 2 x 2 Fotbollsbiljetter till Sverige – Montenegro 14:e juni, Friends Arena (värde 1500 kr / 2 biljetter)

– 7 x ”Superpresentkort” som kan användas i 150 st populära butikskedjor (värde 300 kr/presentkort)

Bonus och Free Spins hos SverigeKronan

För att kunna delta i utlottningen så måste du vara spela hos SverigeKronan. Om du inte är spelare hos SverigeKronan så är det ett utmärkt tillfälle för dig att gå med redan idag. Förutom chansen att vinna schyssta priser i sommarkampanjen så kommer du även få ta del av riktigt grym insättningsbonus och free spins i mängder.

– Alla nya spelare får 60 free spins utan insättningskrav 

– Få upp 100% upp till 5 000 kr i insättningsbonus

– Få 100 extra free spins vid första insättningen på minst 200 kr

Till SverigeKronan