Supersöndag

insättningsbonus

Att helgen tar slut är inte alltid det roligaste som kan hända. Men inte ska vi väl gråta över detta? Absolut inte! Expekt kan bota din söndagsångest med en gång. Du har nämligen möjligheten att få upp till hela 50% i insättningsbonus varje söndag. Detta kommer garanterat medföra att du vaknar på ett strålande humör måndag morgon. Häng på och ta del av kampanjen! 

Ta del av insättningsbonus med Superman!

När helgen är över och arbetsveckan står för dörren kan det kännas tungt. Men det är enklare än du tror att rycka upp dig och ta vara på din söndag, detta kan Expekt lova dig. När du gör en insättning under dagen får du nämligen bonus – upp till hela 50 %! Som en bokstavlig räddare i nöden kommer vår alldeles egna superhjälte och räddar dagen! När du gör en insättning om minst 100 kronor i spelautomaten Superman – Last Son of Krypton får du ta del av den härliga bonusen. Beroende på insättningssumma ökar även din online casino bonus enligt tabellen nedan:

  • 100 – 249,99 kr – 10% insättningsbonus
  • 250 – 499,99 kr – 20% insättningsbonus
  • 500 – 749,99 kr – 30% insättningsbonus
  • 750 – 999,99 kr – 40% insättningsbonus
  • 1000 kr – 50 % insättningsbonus

Ta del av denna cashback bonus genom att logga in på ditt konto hos Expekt och gå in på sidan ”Mina bonusar”. Klicka i att du vill aktivera din bonus och gör sedan en insättning och spela i Superman – Last Son of Krypton . Det är inte mer komplicerat än så!

Välkomstbonus hos Expekt

Inte nog med att Expekt erbjuder kampanj efter kampanj – de ger även ett extra varmt välkomnande till nyblivna medlemmar. När du registrerar ditt konto får du hela 500% bonus på din fösta insättning, upp till 500 kronor! Passa på medan du har chansen och ta emot detta gästvänliga välkomnande. Gör du en första insättning om 100 kronor får du alltså 600 kronor att utforska sidan med. Bättre än så blir det inte!

GÅ TILL EXPEKT