Ta del utav LeoVegas nya sommartävling och vinn resa och free spins

dazzle-me-leo-vegas

Hundratals free spins, en lyxig solsemester fylld med äventyr till Bali och sprillans nya Apple-produkter är vad som finns att hämtas hem just nu hos LeoVegas.

Hur du gör för att vinna

 

Splitternya Apple-produkter och gratissnurr är något som aldrig sitter fel, men nu ska även en lyxresa till paradisön Bali lottas ut. Bali som är känd för sin förstaklassiga surfing har dock mycket mer att erbjuda. Du kan vandra genom djungel och upptäcka historiska tempel, men även uppleva mer storstadsmiljö i Denpasar. Gillar du att snorkla bland fiskar och skölpaddor så är detta det perfekta stället att ta tillfälle i akt, men föredrar du att ligga på stranden och gå för en massage under lunch, så finns detta alltid ett stenkast iväg. För att vinna detta underbara rese-kit som är för dig och en vän så behöver du bara göra det du gillar allra bäst: Att spela på alla de hundratals spelen på LeoVegas!

 

  • För varje €10 du sätter in och omsätter på valfritt spel på LeoVegas mellan den 24e augusti och den 10e september så tjänar du in en lott till dragningen av Bali-resan.
  • Du kan endast spela för riktiga pengar, men det finns ingen gräns på hur många lotter du kan tjäna in under periodens gång.
  • Spela på din dator, eller i det roliga mobilcasinot i din smartphone eller din surfplatta.
  • Du och ditt resesällskap måste vara minst 18 år för att kunna resa.

 

Har du fått tillräckligt med sol i sommar och hellre skulle vilja ta del utav ett gäng nya Apple-produkter så är det inga problem! Uppfyll då istället exakt samma krav som listat innan men mellan den 11e september och den 17e september och den 18e september och 24e september du är med i dragningen till Apple-produkterna istället.

 

Free spins kan du tjäna in varje vecka, utan någon lottdragning. Här är de säkra om du uppfyller målen för free spins. Under veckornas gång (räknas måndag-söndag) så kan du ta hem upp till 100 freespins i veckan. Sätt in och omsätt €50 så får du 50 gratissnurr och sätter du in och omsätter €100 får du 100 freespins.

 

TILL LEOVEGAS HÄR