Tävla om 250 000 kronor hos Mr Green

Vinn på Wheel of Fortune hos MrGreen

 

The Wheel of Fortune är inte bara ett känt tv-program utan även en väldigt populär spelautomat. Framförallt på de landbaserade casinon. Nu ställer MrGreen till med en tävling där du har möjligheten att vinna riktigt schyssta kontantpriser genom att spela på den häftiga spelautomaten The Wheel of Fortune Extreme Spin.

Tävla med MrGreen

MrGreen är kända för sina generösa tävlingar där en stor del av spelarna har deltagit faktiskt vinner härliga kontantpriser. Nu ska det lottas ut 250 000 kronor. Du får en lott genom att spela för 100 kronor på The Wheel of Fortune Extreme Spin. Desto fler lotter du samlar på dig desto större chans har du att vinna. De bästa med tävlingen är att det inte finns någon gräns på hur många gånger man kan vinna i lottdragning. Du har alltså chansen att plocka hem en riktigt stor summa.

För varje 100 kronor du spelar för på The Wheel of Fortune Extreme Spin får du 1 lott

Tävlingen pågår fram till 5 juli

Dragning sker den 7 juli

Välkomstbonus hos MrGreen

För att du ska kunna vara med i tävlingen måste du vara medlem hos MrGreen. Om du inte är medlem så är det på hög tid att du blir det idag. Nya medlem hälsas välkomna med ett riktigt schysst välkomstpaket där du kan få ända upp till 3 500 kronor insättningsbonus. Samt att du får 20 free spins direkt vid registrering plus 100 till vid din första insättning.

20 free spins direkt när du registrerar dig

1:a insättning: 100% upp till 1 000 kronor i bonus + 100 free spins vid första insättning på minimum 200 kronor

2:a insättning: 50% upp till 500 kronor i bonus

3:de insättning: 25% upp till 1 000 kronor i bonus

4.de insättning: 125% upp till 1 000 kronor i bonus

Besök MrGreen