Tävla om storvinsten med mobilbets jackpottvecka

Vinn priser på Mobilbets Jackpottvecka!

Jackpottveckan på Mobilbet anordnas titt som tätt och har blivit en tradition som värderas högt hos spelarna.

 

Tävla om storvinsten med Mobilbets jackpottvecka

Jackpottveckan innebär alltså att du spelar på några av dina utvalda favoritspel och tjänar in gratissnurr till Jackpottsloten Mega Fortune. Jackpotten just nu ligger på hela 19 miljoner kronor, så jackpottveckan kom minst sagt i god tid! Detta erbjudande kommer att utspelas under varje dag med olika erbjudanden, så du har verkligen en god chans att vinna med jackpottveckan! Mobilbet har även ett brett utbud med Blackjackspel, och är du sugen på att testa på Blackjack kan du läsa mer om det här. Det du behöver göra idag för att få hem din bonus är följande:

– Gör en insättning på 150 kronor och spela för insättningen på sloten Twin Spin och du får sedan 15 stycken gratisrundor krediterade till ditt konto.
– Håll koll varje dag på de olika erbjudandena för att maximera ditt spelande.

 

Ny kund hos Mobilbet?

För att vara berättigad för de dagliga bonusarna så gäller det bara att du har ett konto med Mobilbet. Har du inte ett konto så har du lite extra att se fram emot förutom jackpottveckan. Direkt när du öppnar ditt konto så får du 100 kronor att spela för på sidan, och vid din första insättning så kan du dubblera din insättning upp till 3000 kronor. Detta betyder alltså om du sätter in 3000 kronor så får du hela 6000 kronor att spela för! Som lite grädde på moset så får du även 25 freespins på min personliga favorit Starburst.

Så passa på att hämta hem dina bonusar och börja spela för att ha chansen att ta hem vinsten på 19 miljoner på Mega Fortune, den kan falla ut till en lycklig vinnare när som helst!

BESÖK MOBILBET HÄR