Tjäna upp till 50 freespins!

Expekt

Expekt har ett riktigt härligt erbjudande idag där du kan kamma hem upp till 50 freespins till Reel Rush!

Kamma hem 50 freespins hos Expekt

Vem älskar inte freespins? Vi gör det och tänkte därför tipsa dig om ett härligt erbjudande som du kan ta del av idag. Du kan kamma hem 25 eller 50 freespins hos Expekt idag. Du behöver endast spela för att få dina freespins. Spela för 500 kr på antingen Illuminous, Flux eller Starburst så får du 25 freespins till Starburst. Vill du ha fler freespins så ska du spela för 1000 kr på antingen Reel Rush, Second Strike eller Doubles så får du 50 freespins till Reel Rush. Missa inte din chans att kamma hem härliga freespins till dessa spännande spelen. Glöm inte att anmäla dig till kampanjen innan du börjar spela!

  • Spela för 500 kr på Illuminous, Flux eller Starburst
  • Få 25 freespins till Starburst
  • Spela för 1000 kr på Reel Rush, Second Strike eller Doubles
  • Få 50 freespins till Reel Rush

Välkomstbonus hos Expekt

Går du med som ny spelare hos Expekt idag så får du en grym välkomstbonus. Du får en bonus på 500% upp till 500 kr på din första insättning hos Expekt. Sätter du in 100 kr så får du alltså 600 kr att spela med. Denna bonus är till för att du som ny spelare ska få en bättre start. Med denna bonus så kan du bland annat utforska Expekts enorma spelutbud. Du får även en grym start i ditt spelande med välkomstbonusen.

  • 500% upp till 500 kr

Har du ett gammalt konto hos Expekt så kan du ha tur. Spelare som har ett konto hos Expekt men som inte varit aktiva sedan Juni 2013 kan nu ta del av välkomstbonusen igen. Du får möjligheten att stänga ditt konto och sedan öppna upp det igen så får du ta del av välkomstbonusen igen. Är du en gammal spelare så är det ett perfekt tillfälle att börja hos Expekt igen. Utforska hur Expekt har växt och upplev spelglädjen!

Besök Expekt