Innan du använder vår hemsida är det viktigt att du går igenom villkoren för sidan. Följande text kommer att täcka alla de villkor och regler som finns för användning. Genom att använda hemsidan så accepterar du samtidigt de allmänna villkoren på Blackjackspel.se.

Om du inte accepterar villkoren som finns för hemsidan råder vi dig att inte använda sidan. I villkoren kommer blackjackspel.se att benämnas som vi, våran medan användaren kommer att nämnas som du, din.

Ta dig tid att läsa de allmänna villkoren.

Om oss

Blackjackspel.se är fristående och publicerar information om casinon som erbjuder Black Jack.  Blackjackspel.se är fri från yttre påverkan och oberoende av andra parter.

Vi får in intäkter från våra samarbetspartners som är noggrant utvalda.

 Ansvarsbegränsning

Blackjackspel.se kan inte ansvara för potentiell skada eller förlust på användares enheter om det skulle inträffa genom att använda sidans innehåll. Ansvaret ligger hos den enskilda användaren.

Gällande en användares affärsmöjligheter kan inte Blackjackspel.se hållas ansvariga vid vinst eller förlust. Gällande användning av hemsidan kan vi inte ansvara för en användares okunskap att använda sidan

Innehåll på sidan

Innehållet som tillhandahålls av Blackjackspel.se är helt kostnadsfritt att ta del av, och är enbart till för informationssyfte för alla användare. På sidan förekommer inga extra tjänster mot betalning.

Vi har som mål att alltid leverera korrekt och uppdaterad information på hemsidan. Målet är att all information ska vara aktuell. Något vi inte kan styra över är informationen från tredje part. Informationen som vi ger ut om kampanjer från tredje part kan när som helst avbrytas, utan förvarning.

Vi eftersträvar att allt ska vara uppdaterat och fräscht, men kan inte lova att innehållet överallt på sidan är uppdaterat.

Informationen och bilderna är copyright skyddade som publiceras på Blackjackspel.se, och det krävs ett godkännande från Blackjackspel.se för att använda, distribuera, ändra eller sprida vidare dessa.

Utgående tjänster och länkar

För att föra vidare trafik till våra samarbetspartners förekommer det utgående länkar på Blackjackspel.se vilket leder till andra domäner som ägs och kontrolleras av tredjepart, och inte av Blackjackspel.se.

Informationen som finns på de utgående länkarnas domäner är inget som styrs eller kontrolleras av Blackjackspel.se, och Blackjackspel.se kan inte hållas ansvarig för tredjeparts domäners innehåll. Skadlig programvara eller virus som kan förekomma på dessa sidor är inget Blackjackspel.se kan hållas ansvariga för.

För att hänvisa till källor vi använder oss av använder vi utgående länkar i informationssyfte att informera våra användare.

De domäner som de utgående länkarna leder till är inget vi på Blackjackspel.se har kontroll över. Om det skulle förekomma olagligt innehåll är det inget vi står bakom.

Vid användning av utgående länkar som kan leda till skada eller eventuell förlust eller vinst är inget Blackjackspel.se kan hållas ansvariga för.

Eventuellt virus på sidan

Blackjackspel.se kan inte hållas ansvariga för eventuella virusskador som skulle kunna inträffa genom användning av sidan. Vi kan inte garantera att sidan är fri från alla typer av virus vid alla tidpunkter.

Vi kan inte ta något ansvar eller hållas ansvariga för den potentiella skada som ett virus kan orsaka på en användares enhet. Även detta är användarens egna ansvar.

Blackjackspel.se får inte missbrukas av användare på ett sätt som kan vara skadligt för hemsidan. Vid upptäckt av missbruk som virusimplementering eller annan skada på hemsidan kommer relevanta myndigheter att kontaktas.

Vid eventuell skada eller virus i samband med en förlust kan inte Blackjackspel.se hållas ansvariga.

 Ingående länkar

Under lagliga former är det acceptabelt för en användare att länka till Blackjackspel.se. Omoraliskt eller olagligt innehåll är inget Blackjackspel.se kan hållas ansvariga för gällande de sidor som länkar till våran sida.

villkor och information och ändring av dessa

Allmänna villkor förbehåller sig Blackjack.se utan förvarning att ändra. Detsamma gällande sidans innehåll och information.

Gällande uppdaterade villkor är det användarens skyldighet att hålla sig informerad om dessa. Uppdateringarna är bindande när de har publicerats på sidan.

Vänligen kontakta oss om du har några frågor angående användarvillkoren.