Vinn en lyxsemester till Karibien

lyxkryssning-karibien-sverigekornan

Ett drömresmål för nästan alla svenskar är Karibien. Inte så konstigt med tanke på hur vackert det är i denna ögrupp. Du har palmer som står på de vita stränderna, du har klarblått vatten fyllt med färgglada fiskar och ett fantastiskt klimat. Nu har du chansen att vinna en sagolik dröm som du aldrig kommer glömma i första taget! Samla så många lotter du bara kan fram till den 30:de augusti och hoppas på att du blir den som vinner denna fantastiska resa i utlottningen. 

Vinna en lyxresa till Karibien

Det här är verkligen en tävlingen som passar alla. Nu har du chansen att vinna din drömresa till Karibien där du och vän kommer få allt betalt under 11 dagar. Er resa startar från Arlanda där ert första stopp är Miami där ni kommer få på en lyxresort vid stranden första natten. Sedan beger ni er ut på en nio dagars lång kryssning bland de Karibiska öarna där ni kommer få bo en lyxhytt med egen balkong. Dessutom får du €1000 i fickpengar som du kan spendera på shopping vilket är helt fantastiskt. Resan avsluts med att ni övernattar i Miami en dag till innan ni får bege er hem till Sverige igen. Minst sagt en oförglömlig resa. Dessutom har du chansen att vinna schyssta Appleprodukter under tävlingens gång. Tävlingen är superlätt att vara med i och det du behöver gör är:

  • Omsätt 200 kronor på Spin Party får du en lott till utlottningen av lyxkryssaren. Desto fler lotter du har desto större chans har du att vinna
  • Omsätt 500 kronor på Spin Party får du en lott till veckodragningen där du kan vinna en iPad Mini 2
  • Blir du en av tre som lyckas samla på sig flest Win Spins på Spin Party vinner du en iPad Mini 2, iPhone 6 eller en iMac

Välkomsterbjudande hos SverigeKronan

För att du ska kunna vara med i denna tävling behöver du vara medlem hos SverigeKronan. Om du inte är medlem är verkligen på tiden att du blir det så du också kan ta del av SverigeKronans schyssta välkomstbonus där du kan få upp till 5000 kr plus att du får 60 free spins direkt vid registrering samt 100 free spins till vid din första insättning.

  • 60 free spins vid registrering utan insättningskrav
  • 100% upp till 5 000 kr i insättningsbonus
  • 100 free spins vid din första insättning på minimum 200 kronor

Till SverigeKronan