Vinn EM-Kval biljetter hos SverigeKronan

Vinn-em-kval-biljetter-med-sverige-kronan

Sverigekronan bjuder till med en riktigt grym kampanj där det ska lottas ut 100 matchbiljetter till EM-Kvalet mellan Sverige och Österrike på Friends Arena. Vinner de svenska landslaget den matchen då kan förbundet börja planera för ett EM i Frankrike 2016!

Tävla med SverigeKronan

Fram till den 5 augusti kommer det lottas ut matchbiljetter dagligen hos SverigeKronan. Totalt är det 100 matchbiljetter till toppmötet mellan Sverige och Österrike som ska ges bort till spelarna. Det var fyra år sedan de svenska landslaget senast deltog i ett stort mästerskap och nu börjar det vittras om en sommar med mästerskap i fotboll. Hur grymt låter inte det? Sommaren kan inte bli mycket bättre än så. I och segern senast så ser möjligheterna mycket bra ut. Vinner dessutom Sverige mot Österrike då är det i praktiken klart. För att ha chansen att se denna superspännande match så behöver du göra det här:

– Gilla SverigeKronans Facebooksida

– Gör en insättning på minimum 100 kronor

– Gör ett inlägg på SverigeKronans Facebooksida

– Sist men inte minst hoppas på att du blir den utvalda!

Välkommen till SverigeKronan 

För att kunna vara med i denna eminenta tävling behöver du vara registrerad spelare hos SverigeKronan. Är du inte medlem har du turen på din sida idag och erbjuds ett exklusiv insättningspaket där du får 60 free spins helt gratis utan insättningskrav direkt vid registrering plus 100 free spins till vid din första insättning. Dessutom får du en bonus på 100% upp till 5 000 kronor.

– 60 free spins direkt utan insättningskrav

– 100% upp till 5000 kronor vid din första insättning

– 100 free spins vid din första insättning på minimum 200 kronor

Till SverigeKronan