Vinn en Galaxy Note Edge hos Paf

Vinn en Galaxy Note Edge
Paf fortsätter med sitt 15-års kalas och nu kan du vara med och tävla om två heta Galaxy Note Edge och flera schyssta kontantpriser till 5 personer.

Tävla om Galaxy Note Edge

Är du sugen på en ny toppmobil från Samsung? Då gäller det att passa på när Paf nu lottar ut hela två stycken Galaxy Note edge i sitt 15-års kalas. För att vara med och tävla om de här telefonerna behöver du bara vara med och spela på valfri slot inne hos Paf så registreras du automatiskt i tävlingen. Förutom mobilerna så tävlar man även ut hela 5 kontantvinster på €20 så om du har tur kan du kamma hem en liten slant.

  • Vinn Samasung Galaxy Note Edge
  • Vinn 20€ att spela för hos PAF
  • Spela på valfri slot
  • Anmäl ditt tävlande på kampanjsidan

Bonus och free spins hos PAF

För att vara med i den här roliga tävlingen behöver registrera dig för ett konto om du inte redan har det. Just nu erbjuder man också en riktigt fin bonus där man matchar din första insättning upp till €100. Det enda du behöver göra för att ta del av bonusen är att göra en insättning och ange bonuskoden BONUS100. Bonusen kan du sen använda till att spela på bland annat Blackjack.

Vill du ha lite free spins så är Paf det rätta stället. Direkt när du registrerar dig kan du hämta ut 20 free spins på Mega Fortune Dreams, när du väl gjort din första insättning kan du dessutom få 300 free spins på Rabbit in The Hat. Dessutom kan du kamma hem hela 2000 free spins när du samlar på prestationer i Rabbit in the Hat. Med andra ord finns det rejäla mängder av free spins att hämta hem.

BESÖK PAF