Vinn en kryssning till Karibien hos ComeOn

sommar-häng-med-comeon-vinn-en-resa-till-karibien

Gillar du att ta bilder och lägga upp på Instagram? Perfekt. Då är det här tävlingen för dig. Ända fram till den 23 augusti har du chansen att vinna en lyxig resa till Karibien och det enda du behöver gör är att dela med dig av dina härliga sommarhäng på Instagram! 

Sommarhäng med ComeOn

Med handen på hjärtat. Hur många härliga sommarhängs-bilder har du lagt upp än så länge denna sommaren? Fortsätt med det så att du också har chansen att vinna en oförglömlig resa till Karibien. Varje vecka kommer en bildjury hos ComeOn välja ut tre vinnare. De tre veckovinnarna vinner ett varsitt presentkort till ett värde av 2 000 kronor på Stadium eller Espressohouse. När alla 24 veckovinnare har utsetts är det dags för den stora finalen. Där ska bildjuryn välja ut den absolut bästa bilden. Vinnaren vinner en resa till fantastiska Karibien för två personer.

– Ha en öppen profil på Instagram

– Fota ett härligt sommarhäng

– Ladda upp bilden på Instagram med taggen #Sommarhäng

– Håll tummarna att det är du som vinner en underbar resa till Karibien

Välkomstbonus hos ComeOn

ComeOn är ett nätcasino som ständigt bjuder på härliga kampanjer varje vecka samt att du erbjuds härliga bonusar. Som ny medlem hälsas du varmt välkommen med en riktigt schysst insättningsbonus där du kan få ända upp till 3 000 kronor helt gratis. Utöver det får du även 10 free spins på NetEnt spännande spelautomat Starburst.

– 10 free spins direkt vid registrering

– 200% upp till 3000 kronor i insättningsbonus + hängmatta

Till ComeOn