Vinn en lyxig resa till London för två!

instacasino

LeoVegas är kända för att erbjuda det absolut bästa till deras spelare. Just nu så lottar LeoVegas ut en lycklig vinnare till en resa till London för två, missa inte din chans att vinna!

Bli bjuden på en lyxresa för två till London av LeoVegas

Alla älskar att bli bortskämda. Just nu så har LeoVegas verkigen kommit in i julandan, de bjuder en lycklig vinnare på en lyxig resa för två till London. LeoVegas nöjer sig inte bara med att bjuda på resan, de vill att den lyckliga vinnaren ska få en oförglömlig resa. Ifall du vinner kommer du och din plus ett att få stanna två nätter på ett lyxhotell, ni kommer även att få hela 20.000 kr i fickpengar. Förutom detta så kommer ni även att bli bjudna på lyxiga aktiviteter så ni verkligen får se Londons charm. Ni kommer att få två biljetter till ”the London Bridge Experience & Tombe” och även två biljetter till musikalen ”Phantom of the Opera”. Missa inte din chans att få uppleva London och gå med i kampanjen just nu. Kampanjen är giltig från den 20:e Oktober – 31:a Oktober.

För att vara med i tävlingen behöver du samla på dig lotter under kampanjtiden. Lotterna samlar du genom att spela på Golden Ball Live Roulette, den spelaren som omsatt mest under de senaste 19 rundorna kommer få chansen att spinna en guldkula. Detta innebär att den spelaren automatiskt fått en lott. Så spela på Golden Ball och omsätt mest av alla spelare under 19 rundor så vinner du en lott. Du kan vinna oändligt många lotter medans du spelar. Kom ihåg att desto fler lotter du får desto större chans är det att du vinner.

Välkomstbonus hos LeoVegas

Som ny spelare hos LeoVegas så får du fyra insättningsbonusar under dina fyra första insättningar som en välkomstbonus. Förutom detta så får du även 20 freespins direkt efter registrering som du får spela på Starburst, Gonzo’s Quest, Dazzle Me eller Motörhead video slot. Du får även 180 freespins direkt efter din första insättning. Bonusarna ser ut som följande:

  • 20 freespins direkt efter registrering
  • Första insättning: 200% bonus upp till 1000 kr + 180 freespins
  • Andra insättning: 100% bonus upp till 3000 kr
  • Tredje insättning: 50% bonus upp till 3000 kr
  • Fjärde insättning: 50% bonus upp till 3000 kr

Missa inte din chans till fyra insättningsbonusar, gå med hos LeoVegas idag.

BESÖK LEOVEGAS HÄR