Vinn en VIP resa till Finland för två!

expekt

Expekt har en fantastisk kampanj just nu där du kan vinna både en resa för två till Finland samt din del av 100.000 kr!

Spela hos Expekt och vinn fantastiska priser

Expekt har just nu en otrolig kampanj med riktigt härliga priser. Kampanjen hålls från den 19:e December – 1:a Januari. Du kan vinna 2 olika priser under denna kampanj. Det första priset är din del av 100.000 kr där 100 spelare lottas ut. Du får alltså dela på 100.000 kr bland 100 spelare. Det andra priset är en VIP resa till Finland för två. Resan är värd hela 100.000 kr och i den så ingår:

  • Tur och retur flyg till Finland
  • 4 nätters hotell i glas-igloo
  • Äventyr med Huskysafari
  • 2500 kr i reskassa

Missa inte din chans att få en oförglömlig resa till Finland.

För att vara med och tävla så ska du samla lotter till prisdragningen. Du gör detta genom att spela på utvalda bord, du får en lott för varje 5 spelrundor du spelar. Från mån – fre så ska du spela på bordet Nyårs-Roulette för att samla lotter. Under lördag och söndag så ska du spela på bordet Goal Weekends Roulette-bord för att samla lotter.

Välkomstbonus hos Expekt

Som ny spelare hos Expekt så kan du ta del av en grym välkomstbonus. Denna välkomstbonus är i form av en insättningsbonus på 500% upp till 500 kr på din första insättning på minst 100 kr. Detta innebär att ifall du gör en insättning på 100 kr så kommer du att få 600 kr att spela för! Du behöver endast aktivera bonusen på ditt konto innan du gör insättningen så kan du ta del av bonusen.

  • Första insättning: 500% upp till 500 kr

Alla spelare som har ett konto hos Expekt sedan Juni 2013 kan även ta del av denna välkomstbonus igen. Detta är förutsatt att kontot inte varit aktivt sedan Juni 2013. Detta är perfekt för gamla spelare som funderar på att börja spela hos Expekt igen.

BESÖK EXPEKT HÄR