Vinn iPad mini hos PlayHippo

Tävla om iPads hos PlayHippo

Under 5 veckor i sommar kan du vara med och tävla om fina priser hos PlayHippo. Som första pris kan du bland annat kamma hem en iPad mini och som tröstpriser finns där hundratals av free spins att hämta ut.

 

Tävla om iPads hos PlayHippo

Tänk själv att kunna ligga och surfa på en ny iPad mini i hängmattan i sommar! Det kan bli din verklighet om du är med och tävlar hos PlayHippo i sommar. För att vara med i den superspännande tävlingen är det bara att surfa in på casinot och börja spela på Starburst. Varje vecka sammanställs en leaderboard där den med flest poäng kammar hem en iPad mini, som tröstpris får 2an och 3an hela 250 free spins på det roliga spelet Reel Rush. Med andra ord finns det goda vinstchanser!

1. Spela på Starburst och samla ihop poäng, flest poäng vinner

2. Poängen räknas ihop som antal snurr gånger genomsnittsinsatsen på ditt spelande

3. Tävlingen håller på till och med den 24 juli

 

Bonus och free spins

Om du inte blivit medlem hos PlayHippo än så är det verkligen läge om du vill vara med i den här tävlingen. Man välkomnar alla nya spelare med en rejäl bonus på hela 1500 kronor när man matchar första insättningen. Förutom bonusen kan du hämta hem massor av free spins och hålla kolla på aktuella erbjudanden på deras lojalitetsklubb, ClubHippo. Bland annat kan du hämta hem hela 999 free spins på Starburst beroende på hur stor insättning du gör på ditt konto.

– Få 1500 kronor i bonus när PlayHippo matchar din första insättning

 

TÄVLA HOS PLAYHIPPO