Vinn upp till 50 freespins varje onsdag!

Expekt

Expekt erbjuder alla deras spelare chansen att vinna 50 freespins varje onsdag!

Få upp till 50 freespins varje onsdag hos Expekt

Alla spelare älskar freespins, du får chansen att vinna stort utan att spendera några av dina egna pengar. Detta kan alla spelare hos Expekt göra nu, varje onsdag. Det enda du behöver göra är att aktivera bonusen på ditt konto. Efter det kan du välja mellan 25 freespins eller 50 freespins. För att få 25 freespins så måste du göra en insättning på 500 kr på något av spelen Illuminous, Flux eller Starburst. Du kommer då att få hela 25 freespins på det populära och spännande spelet Starburst. Ifall du vill få 50 freespins så måste du göra en insättning på 1000 kr på något av spelen Reel Rush, Second Strike eller Doubles, du kommer då att få 50 freespins till spelet Reel Rush, hur enkelt som helst! Gå med hos Expekt idag och ta del av liknande kampanjer varje dag!

  • Satsa 500 kr på antingen Illuminous, Flux eller Starburst och få 25 freespins på Starburst.
  • Satsa 1000 kr på antingen Reel Rush, Second Strike eller Doubles och få 50 freespins på Reel Rush

Välkomstbonus hos Expekt

Expekt älskar att få nya spelare som registrerar sig hos dom. Detta syns då det hjälper alla deras nya kunder genom en häftig välkomstbonus. Bonusen är i form av en insättningsbonus på 500% upp till 500 kr. Detta betyder att ifall du gör en insättning på 100 kr så kommer du att få 600 kr att spela för. För att ta del av denna välkomstbonus så måste du först aktivera bonusen på ditt konto. Efter det så är det bara att göra en insättning, ta del av din bonus och sedan sätta igång och spela!

  • 500% upp till 500 kr i bonus

Expekt erbjuder även alla deras spelare som inte varit aktiva sedan Juni 2013, chansen att utnyttja välkomstbonusen en gång till. Har du ett gammalt konto hos Expekt så rekommenderar vi att du kollat in Expekt igen och ser hur mycket de har utvecklats. De har grymma kampanjer varje dag och ett mycket större utbud än vad de hade 2013.

BESÖK EXPEKT HÄR